INTALNIRE CU SID JACOBSON

INTALNIRE CU SID JACOBSON – Este Joi seara, 2 Octombrie. In holul unei Sali de conferinte din centrul Bucurestiului se afla cateva persoane care discuta relaxat despre cartile expuse pe un stand aflat alaturi. Unele dintre ele au aparut recent pe piata, altele sunt “calde” inca –  vor fi lansate chiar aici, in prezenta autorului. Este vorba despre traducerile unora din cartile semnate de Sid Jacobson.
De fapt, pe el  il asteptam cu totii. Intre timp apar si alte persoane, unii l-au cunoscut la cursurile si seminariile pe care le are in aceste zile in Bucucresti, altii il stiu de la cursurile din anii trecuti, sau doar au auzit de el.
Cu totii avem ceva in comun, impartasim bucuria si placerea de a fi in prezenta lui Sid. Dupa cateva minute de asteptare il vedem ca intra in hol, zambitor . Ne saluta pe toti, si apoi pe fiecare in parte cu caldura si cu firescul unei relatii vechi, bine stiute, dupa care intram in sala, si ne vorbeste ca de obicei despre experientele lui de viata, si despre cum a ajuns sa scrie cartile prezentate.
L-a final, a oferit autografe  cu aceeasi caldura si naturalete care ne este familiara intro familie.
Si pentru ca – poate nu il cunoasteti cu totii pe Sid, iata cateva informatii dspre el, doar despre istoria lui profesionala. Pentru mai mult de atat, ar fi nevoie sa il vedeti si sa il auziti in direct, ori poate, sa citit cartile scrise de el.

Sid Jacobson, Ph.D. este unul din primii Traineri Certificaţi de the Society of NLP. El activează în acest domeni de aproape 30 de ani.
Este formator  NLP Practitioner, Master Practitioner si Trainers in NLP, sustine traininguri în cadrul Institutelor NLP din întreaga lume, incluzând NLP University din Santa Cruz, California, locul de naştere a NLP.

Incepand cu anul  2005, el este prezent in fiecare an in Romania, sustinand  cursuri deschise si de asemenea ,sustinand cate un modul de 4 zile de nivel Practitioner si Master Practitioner in cadrul programului Coaching & NLP Professional.

Pentru cei care nu il cunosc pe Sid, putei sa aflati mai multe aici……

———————————————————————————–

Cartile lansate in searea zilei de 2 Octombrie sunt:

“STARILE SOLUTIE”carte1

si “PROCESUL POWERcarte2

———————————————————————

A aparut de curand si poate fi gasit in librarii:

dictionar“Dictionar de Coaching, practici, instrumente, perspective”

——————————————————————-

Conferinta Nationala de Analiza Tranzactionala – Timisoara 2008

Anul acesta Conferinta Nationala de Analiza Tranzactionala organizata de ARAT are titlul “Scenariul de viata – o poveste despre relatii” si se va desfasura la Timisoara in perioada 27-30 noiembrie 2008.
Detalii aici: http://www.arat.ro/activitati-arat/conferinte/conferinta-nationala-timisoara-2008/

———————————————————————

Colocviului International de Psihanaliza, cu tema:

 Provocarile psihanalizei în secolul 21: a gandi ura si violenta”. 30 oct. – 1 nov. 2008.

Evenimentul se va desfasura la Muzeul Cotroceni, sub Inaltul Patronaj al Presedintelui Romaniei. Cele trei zile ale colocviului vor acoperi 3 mari teme: „Ura de sine”, „Ura fata de celalalt” si „Ura in cultura”.

Colocviul este un proiect al College International de L’Adolescence
(CILA) – Paris si al Societatii Romane de Psihanaliza – Grup de Studiu IPA.

Pentru detalii legate de program, personalitatile care conferentiaza, inscriere, puteti vizita site-ul dedicat colocviului:www.colocviu-de-psihanaliza.ro

——————————————————————

Societatea de Psihodramă „J.L.Moreno”, împreună cu Asociaţia Română de Psihodramă Clasică, organizează:  “De la Izvor la Izvor
Prima Conferinţă Natională de Psihodramă cu participare internaţională ,   14-16 noiembrie 2008 , Cluj Napoca, România
Conferinţa va fi organizată în cooperare cu Federaţia Română de Psihoterapie (FRP), Colegiul Psihologilor din România (CPR), Institutul de Psihodramă pentru Europa (PIfE) şi Federaţia Europeana a Organizaţiilor de Training în Psihodramă (FEPTO).

————————————————————————————

Pentru ca dorim sa comunicam eficient si autentic, si pentru ca acest obiectiv sa fie realist si realizabil, avem nevoie de informatii. Dorim sa contribuim in acest fel, pentru largirea orizontului informational al publicului nostru.

Carmen Demi si echipa EliteDCM

Advertisements

1 Comment

Filed under Uncategorized

One response to “INTALNIRE CU SID JACOBSON

  1. adrian

    frumos articol, multumim!
    Ca tot a venit vorba de nlp, eu am facut un curs foarte misto la Extreme Training cu trainerul Dan Lambescu, pe Dezoltare Personala cu NLP. Am fost super multumit. Am vazut acum ca au mai lansat ceva pe Strategie si Persuasiune (cu NLP). Probabil o sa merg si la asta. Vi-l recomand. Pentru cei interesati gasiti detaliile aici:
    http://www.traininguri.ro/?section=106

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s