A inceput o noua saga HR – Creare Resurse Umane

 

La sfarsitul saptamanii trecute, intr-un cadru festiv si intim, a avut loc lansarea oficiala a companiei Creare Resurse Umane. Evenimentul a avut loc pe data de 10 aprilie, la Casa Oamenilor de Stiinta din Bucuresti si s-a bucurat de prezenta multor personalitati din mediul de afaceri, din mediul academic si diplomatic, precum si de participarea a numerosi experti spanioli in domeniul resurselor umane.

Momentul culminant al serii a fost speech-ul tinut de domnul Pau Hortal, Presedintele Creare Resurse Umane. Domnia Sa s-a adresat invitatilor in 3 limbi: engleza, spaniola si – nu in ultimul rand – romana, spre deliciul audientei. Domnul Pau Hortal a mentionat ca elementul de unicitate pe care Creare il aduce pe piata de HR din Romania este parteneriatul cu clientii companiei. “Obiectivele lor devin obiectivele noastre, succesul nostru este masurat prin succesul lor” a precizat domnul Hortal. Astfel, Creare isi indreapta atentia catre colaborarea cu companii si institutii, pentru a le sprijini in solutionarea problemelor cu care se confrunta, dar si catre persoanele aflate in cautarea unui loc de munca. Se urmareste o situatie “win-win-win”, de unde si sloganul companiei: ”Cu si pentru tine”.

Domnul Hortal a afirmat ca succesul repurtat in Spania este usor transferabil in Romania, insistand pe aspecte generatoare de dezvoltare economica, si anume dialogul social, formarea profesionala, invatarea pe tot parcursul vietii si utilizarea adecvata a fondurilor comunitare in acest context.

In incheiere, domnul Hortal a mai precizat ca este nevoie sa se acorde o atentie speciala utilizarii noilor tehnologii, in special internetului si ca pentru a reusi cu adevarat este nevoie de oameni cu reale abilitati profesionale.

Pentru a reda atmosfera acestei lansari trebuie amintit ca evenimentul a avut o conotatie artistica, prin prezenta actorilor ce i-au intruchipat pe Don Quijote si Sancho Panza, prin fundalul muzical live asigurat de o formatie costumata in tinute de epoca si prin momentul artistic, sceneta “In cautarea unui job”. Seara a culminat cu o tombola in urma careia cei trei castigatori au plecat acasa cu o statueta din metal, creata special de un renumit artist din Spania, reprezentand logo-ul Creare Resurse Umane.

 

Advertisements

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s