Don Quijote & Sancho Panza va anunta lansarea Creare Resurse Umane

Creare Resurse Umane are deosebita placere de a va anunta evenimentul de lansare a companiei pe piata de HR din Romania. Lansarea va avea loc pe data de 10 aprilie, la Casa Oamenilor de Stiinta, incepand cu ora 19. Evenimentul il va aduce in prim plan  pe domnul Pau Hortal, forta motrice si presedintele companiei, care se  recomanda printr-o experienta de 35 ani in resurse umane, training si coaching. Alaturi de Domnul Pau Hortal va fi si echipa Creare Resurse Umane, o echipa tanara care impartasesc aceleasi valori ca si domnia sa si participa nemijlocit cu talentul si experienta lor la succesul firmei.

Gazdele onorifice ale serii vor fi Don Quijote & Sancho Panza. In aceasta atmosfera de poveste spaniola sunt asteptati  invitati de marca atat din mediul de afaceri romanesc, cat si din cel spaniol. Seara urmareste sa imbine spiritul intreprinzator al oamenilor de afaceri cu  latura emotionala, cu scopul vadit de a crea atmosfera propice unei intalniri relaxate, dar dinamice si profesioniste in acelasi timp.

Compania Creare Resurse Umane a aparut in peisajul HR romanesc la inceputul anului, ca un proces natural de continuare a succesului repurtat de Domnul Pau Hortal pe piata resurselor umane din Spania. Creare Resurse Umane ofera consultanta in afaceri si resurse umane – punand un accent deosebit pe rolul pe care dialogul social il joaca in domeniu, cu scopul de a asigura jucatorilor din toate segmentele economiei romanesti succesul  profesional intr-o lume in continua miscare. Mai precis, Creare Resurse Umane ofera servicii atat in sectorul privat cat si in cel public: consultanta in afaceri, consultanta in resurse umane, formare personal, recrutare, selectie si plasare de personal, servicii de outsourcing, gestiune personal temporar, servicii de plasare sau gestionarea programelor de formare profesionala, consultanta in materie de proiecte FSE si orientare profesionala.

Advertisements

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s