Top Quality Management

Cursurile organizate de TOP QUALITY MANAGEMENT sunt autorizate de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor  si se vor finaliza cu certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei si Cercetarii. La absolvire se va elibera ca anexa a certificatului de absolvire si un supliment descriptiv in care sunt prevazute competentele dobandite. Important: Costul cursurilor autorizate CNFPA, se deduce din impozitul pe profit/venit conform OG129/2000, republicata.

Detalii:

1. MANAGEMENTUL SANATATII SI SECURITATII IN MUNCA – OHSAS 18001

Durata: 24 ore-8 ore/zi

Cursul se adreseaza acelor organizatii sau persoane ce au responsabilitati in domeniul protectiei muncii si calitate-sanatate si securitate ocupationala, reprezentantilor managementului pentru securitate si sanatate ocupationala, auditorilor interni din cadrul organizatiilor.

Scopul cursului

Scopul cursului este de a oferi cunostinte si abilitati in vederea coordonarii activitatilor de audit pentru sistemul de management al sanatatii si securitatii ocupationale atat in numele propriei organizatii cat si pentru terti, in conformitate cu standardele OHSAS 18001 si ISO 19011.

Tematica:

*       Ø Prezentarea cerintelor OHSAS si prevederile Legii de securitate si sanatate in munca 319/2006;
*       Ø Documentarea si implementarea sistemului de management de securitate si sanatate ocupationala – prezentarea cerintelor sistemului de management de securitate si sanatate in munca conform OHSAS 18001;
*       Ø Bune practici de securitate si sanatate in munca;
*       Ø Structura si continutul standardului ISO 19011;
*       Ø Realizarea auditurilor interne – pregatirea auditului, intrebari de audit, liste de verificare, analiza preliminara, raportul de audit;
*       Ø Coordonarea activitatilor de audit.

2. ABILITATI MANAGERIALE – LEADERSHIP

Durata cursului: 24 ore-8 ore/zi

Cursul faciliteaza identificarea  de solutii la problemele generate de diversificarea standardelor de calitate si a constrângerile impunse de standardele ocupationale, in special pentru ocupatia Manager de proiect. Dezvoltarea abilitatilor manageriale reprezinta raspunsul la nevoia de gestionare in conditii de competitivitate  a procesului de schimbare si de adaptare a organizatiilor si a echipelor de proiect.

Programul de formare profesionala pentru dezvoltarea abilitatilor manageriale faciliteaza transferul metodologic al informatiei prin intermediul activitatilor practice.

Continut tematic

Lucru in echipa: formarea si dezvoltarea echipei 

Leadership:

* conceptul de leadership

* managerul vs leaderul unei organizatii

* inteligenta emotionala si leadeshipul

Participanţii la program vor fi in permanenta implicati in derularea programului, si prin intermediul exercitiilor practice vor putea exersa utilitatea conceptelor, pentru a le aplica in activitatea profesionala, chiar si in viata personala.

Beneficiile absolventilor

•1.      obtinerea unui certificat de pregatire profesionala recunoscut de catre MMSSF;

•2.      dobandirea abilitatilor necesare dezvoltarii carierei profesionale;

•3.      dezvoltarea capacitatii de construire si gestionare a echipei de proiect:

•4.      dezvoltarea capacitatii de lucru in echipa

•5.      constientizarea diferentei intre lucrul in echipa si lucrul in grup sau individual.

•6.      dezvoltarea abilitatilor de leader

Prin participantii la program organizatiile vor beneficia de:  

1. îmbunatatiri in zona managementului prin dezvoltarea capacitătii de conduce echipa ;

2. reducerea riscului de esuare a priectelor, deoarece 80% din cauzele de depasire a termenelor si de crestere a costurilor sunt de natura manageriala

3. consolidarea credibilitătii pregatirii profesionale a resursei umane din organizatie.

4. imbunatatirea imaginii organizatiei prin asumarea de responsabilitati sociale.

Inscrierea se face in limita locurilor disponibile (maxim 14 participanti) prin primirea de catre organizatori a Formularului de inscriere pe care il puteti obtine accesand link-ul http://www.cursuriautorizate.ro/resources/scm_images/inscriere_cursuri_la_distanta.doc <http://www.cursuriautorizate.ro/../../resources/scm_images/inscriere_cursuri_la_distanta.doc> , la fax: 0316900991 sau prin e-mail: office@topquality.ro.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa accesati site-ul http://www.cursuriautorizate.ro/ <http://www.cursuriautorizate.ro/../../>  sau sa contactati departamentul CURSURI: tel.: 021/3400430; 0316900990 sau 0724370347/0788270954; Email: <mailto:boffice@topquality.ro> office@topquality.ro <mailto:office@topquality.ro> .

Advertisements

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s