Licensed Practitioner NLP

Competent Consulting lanseaza in luna martie a patra editie a cursului de formare Licensed Practitioner NLP sustinut de Daniel Bichis primul roman certificat ca Trainer NLP de catre SNLP si Richard Bandler, IN & IANLP.
Cursul beneficiaza de tripla certificare internationala: SNLP – SUA – semnata de Richard Bandler, IANLP-Elvetia si IN-Germania.

NLP se adreseaza tuturor celor care au un tel si au curajul de a-l transforma in realitate. Ii sprijina pe cei care se descopera si construiesc singuri, dar si pe cei care vor sa-i ajute pe altii sa o faca. NLP ii sustine pe cei care vor sa-si depaseasca limitele, vor sa se inteleaga si sa se faca intelesi, cei care vor sa-si valorifice pe deplin potentialul si sa se bucure de toate realizarile si satisfactiile pe care li le poate oferi viata. NLP permite invatarea rapida si crearea excelentei oriunde si oricand, in toate domeniile vietii:


Ce poate face Cursul pentru Dumneavoastra:
  Organizarea gandirii in mod eficient, formularea de obiective clare, atragatoare, obtinerea lucrurilor dorite mai rapid decat ati crezut vreodata ca este posibil Instalarea de aptitudini extrem de utile pentru rezolvarea eficienta a problemelor si dificultatilor din viata profesionala si/sau personala Transformarea emotiilor negative, aparent de necontrolat, in surse de energie si motivare, ce asigura calmul interior Identificarea blocajelor interne si activarea resurselor ce sustin atingerea obiectivelor formulate Imbunatatirea sensibila a comunicarii verbale si non-verbale, care va permite sa deveniti atat un foarte bun ascultator, cat si o persoana ascultata si influenta Constientizarea modului in care percepeti lumea, acumulati si interpretati informatii despre viata dvs., care va permit imbunatatirea semnificativa a capacitatii de invatare si a memoriei  Cursul este :Structurat – primele 6 module de cate 3 zile de plonjare in universul NLP asigura instalarea unei atitudini si unor aptitudini care permit sporirea la maxim a capacitatii de invatare, atat a teoriei, cat si a practicii. Echilibrat – programul zilnic de la 9:30 la 18:30, cu pauza de masa intre orele 13:30 si 14:30, asigura utilizarea optima a fiecarei zile. Directionat – Primele 20 zile au ca scop pregatirea participantilor pentru testarea finala, desfasurata in modulul final, prin probe scrise si probe practice. Supervizat – prin asigurarea inregistrarii video a testarii si evaluarea sa de catre Ronald Amsler, Master Trainer NLP certificat de SNLP si DVNLP. Certificat – prin recunoasterea sa la nivel european european de catre IN – Germania, precum si international de catre SNLP – Richard Bandler si de IANLP – Elvetia.  Trainerul Daniel Bichis este :– Primul roman certificat ca Trainer NLP de catre SNLP, IN & IANLP: Absolvent al Universitatii din Bucuresti, detinator a trei titluri de Master of Science. – Si-a inceput formarea in NLP in anul 1998, cu Ronald Amsler, la NLP Institut – Zurich, unde a devenit si Master-Practitioner NLP in 1999. – Trainer NLP din 2000, in urma cursului facut laAnaheim, California cu Richard Bandler si John La Valle. – In anul 2000 si-a inceput activitatea de Coach NLP, in cadrul cabinetului propriu, dar si al unor companii care i-au solicitat traininguri in house. – Membru al SNLP din 1999, Fellow Trainer IANLP din 2005 si Master Trainer IN din 2006. Membru IAC din 2004. – Are formari in Inteligenta Emotionala, Gestalt terapie, psihoterapie experientiala si sistemica, analiza reichiana si hipnoza ericksoniana.  Mai multe detalii pentru inscriere pe www.training-nlp.ro/practitioner-nlpPersoana de contact :Mariana BichisEmail : contact@competent.roTel/Fax : 021-688.75.48Mobile: 0788.294.801, 0726.801.881  

Advertisements

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s